Kérdése van? Hívjon minket! +36204896590

E-mail: info@evabutik.hu

Szállítási - fizetési Információ

Webáruházunk megrendeléseit a Magyar Posta teljesíti.
A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, a szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat egyszeri kézbesítést kísérel meg. Ha nem tartózkodik otthon, akkor kap egy értesítést, amivel ki lehet váltani a postán. A csomag aktuális helyzetéről a futár cég e-mailben vagy telefonon felveheti a kapcsolatot a vásárlóval. A megrendelések postára adását követően, de legkésőbb 24 órán belül a Szolgáltató e-mailben értesítést küld a Vásárló részére a regisztráció során megadott e-mail címen. A csomag aktuális helyzetéről a www.posta.hu oldalon is tájékozódhat, a csomagazonosító megadásával. A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza.
Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén, kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.
Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
A csomagot Posta Pontra és csomagautomatába is kérheti, ebben az esetben a Vásárló a megrendelés során az általa kiválasztott helyszínen tudja átvenni megrendelését.
A csomagot a futárszolgálat a rendelésben megadott címre szállítja.
Szállítási költségek
előre utalás esetén csomagként házhoz szállítással: bruttó 1590,- Ft
előre utalás esetén Posta Pontra történő kézbesítés: bruttó 1490,- Ft
utánvét esetén csomagként házhoz szállítással: bruttó: 1790,- Ft
utánvét esetén csomagként Posta Pontra történő kézbesítés: bruttó: 1690,- Ft
30.000,- Ft feletti vásárlás esetén a postaköltséget a Szolgáltató fizeti!
A megrendelés kiszállításának határideje 1-2 munkanap
Személyes átvétel Nyíregyházán az Éva Butik üzletben. Nyíregyháza, Szent Miklós tér 20.
Fizetés
Többféle fizetési mód is igénybe vehető a honlapon:
Előre utalás
Ha a vásárló előre utalással szeretné a termék ellenértékét kiegyenlíteni, akkor ezt a megadott számlaszámra megteheti, de érdemes előtte az eladóval egyeztetnie, hogy minden kedvezmény érvényesítve legyen (ha van ilyenre jogosultsága) és biztosan minden termék egyszerre szállítható legyen.
A fizetés megérkezése után kerül a csomag kiszállításra, addig készenléti állapotban van. A szállításról az eladó értesíti a vásárlót.
Utánvét
Ha a vásárló utánvétel szeretné a terméket ellenértékét kiegyenlíteni, akkor a csomagot kérheti postán maradóra vagy házhozszállítással. A termék értékét átvételkor a postai dolgozónak fizeti átvételkor.
Banki készpénzes befizetés
A legegyszerűbb és leggyorsabb módja az áru értékének kifizetésére. Ha az Ön lakóhelyén van Sberbank, akkor helyben be tudja fizetni a vállalkozás számlájára.
Postai csekk
A megrendelés értékét a Magyar Postán kapható rózsaszín csekken is be tudja fizetni a Szolgáltató számlájára. A postai csekken a következő adatokat kell megadnia: Cégnév és bankszámlaszám
Kérjük, hogy a postai csekk hátoldalán a – Közlemény rovatba – írja be a megrendelő nevét és megrendelési azonosítóját.
Kupon kedvezmény
A vásárlók a csomagban időszakosan kedvezményes kupont kapnak, melyet a következő vásárlásnál tudnak érvényesíteni.
A kupon más akcióval, kedvezménnyel, kedvezményes szállítási költséggel nem vonható össze!
Banki adatok
Számlatulajdonos: Éva Butik Kft.
Számlavezető pénzintézet: Sberbank
Számlaszám: 14100055-34938749-01000006
Fontos: bármilyen fizetés esetén a Vásárló a közlemény rovatban a megrendelő nevét és a megrendelés azonosítóját mindenképpen tüntesse fel.